In deze workshop wordt direct met de kundalini energie gewerkt, waardoor je  snel leert hoe je seksuele energie kunt ervaren en het te transformeren tot zijn maximale potentieel!

Tijdens deze workshop leer je een oude tantrische methodiek die zowel veilig als efficiënt is, waarmee je een full body orgasme kunt ervaren én zelf ook kan gaan geven. Het geven van een full body energetische orgasme sessie gebeurt zonder het aanraken van de intieme delen van jezelf of je partner.
Deze techniek heeft het potentieel om de relatie die je hebt met je eigen lichaam voor altijd te veranderen. Ook kun je de meest intense staten van fysiek, mentaal en emotioneel genot ervaren. Doordat het zo krachtig is kan het ook oude trauma’s en pijn punten wakker maken waardoor het een kans krijgt om te helen.

Deze methode helpt bij het:
- Deblokkeren van energieën.
- Genezing van seksuele en emotionele trauma's.
- Verbeteren van uw perceptie van seksualiteit en andere
gerelateerde onderwerpen.
- Brengt je relatie met je partner naar een dieper en intiemer
niveau.

Over de begeleider:
Flaviu Pop komt van Cluj Napoca - Roemenië. Flaviu is actief als trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling, relaties en seksuele coach, ook is hij energetisch therapeut en massage specialist in verschillende soorten massage. Flaviu is de oprichter van de Roemeense Albini Center, een plek voor alternatieve en complementaire therapieën en helende methodes.

Wanneer:
- Zaterdag ( 4 november) van 10:00-18:00
- Zondag ( 5 november) van 10:00-18:00
Locatie: Centrum de Regenbooglang Haarlem
Adres: Ceylonpoort 5-25, 2037 AA Haarlem
E-mail: info@regenboogslang.net

Kosten:
Meld je je vóór 1 oktober aan dan zijn de kosten voor
een stel € 225 per persoon en single € 250 per persoon

Privé-sessies door Flaviu Pop wordt aangeboden op:
vrijdag 3 november, maandag 6 en dinsdag 7 november
In deze sessies bent u in staat om een volledige lichaam energie orgasme te ervaren zoals wordt onderwezen in de workshop.

Kosten van privé-sessies:
90-120 min: € 150.-
Er is een korting van € 50, - op de privé-sessies voor degenen die een privé-sessie willen en die zich hebben ingeschreven voor de 2 daagse workshop.

Mocht je nog vragen hebben aarzel niet om ze te stellen. Wij kijken ernaar uit om u te zien tijdens de workshop of tijdens een privé-sessie.