Mijn naam is Bianca en vanaf dat ik me kan herinneren heb ik een chronische aandoening: Endometriose.
Dit heeft veel impact gehad op mijn leven. Doordat ik binnen de reguliere geneeskunde niet verder geholpen kon worden, ben ik verder gaan kijken. Ik kon niet geloven dat ik hier maar mee moest leren leven en hier voor de rest van mijn leven aan vast zat.
In de afgelopen 15 jaar jaar heb ik heel veel ontdekt op alternatief gebied: antroposofie, homeopathie, verschillende healing vormen, intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk, meditaties, persoonlijke ontwikkeling en contact maken met het lichaam. Dit laatste heb ik anderhalf jaar geleden mogen ervaren en leren tijdens verschillende cranio sacraal sessies. Hiermee was ik begonnen vanwege een whiplash en ik ben hier mee doorgegaan toen er een kleine tumor in mijn darmen was gevonden (en meteen verwijderd). Er was nog een operatie (met chemo spoeling, ook wel HIPEC genoemd) nodig om het tumorslijm uit mijn buikholte te verwijderen, die vanuit de tumor door mijn blindedarm in mijn buikholte terecht was gekomen.
In deze periode heb ik heel veel geleerd over mezelf, mijn lichaam en de relatie die ik met mijn lichaam heb.
Eind juli kreeg ik de vraag van iemand of ik haar wilde begeleiden tijdens een behandelingsperiode met chemo en bestraling, vanwege een tumor in haar baarmoederhals. Ik voelde meteen dat ik dat met liefde wilde doen, dus ik heb haar 6 weken begeleid met healingen, meditatie, mediumschap, gesprekken en ... We hebben contact gemaakt met haar lichaam en gepraat met haar lichaam. We hebben oa uitgelegd aan het lichaam wat er aan de hand was, welke behandelingen gedaan zouden worden en wat voor impact dat op het lichaam zou kunnen hebben en gevraagd of het lichaam mee wilde gaan werken met alles wat er te gebeuren stond. Een lang verhaal kort ... Na 3 weken bleek de tumor geslonken van 4 a 5 cm naar 1,7 cm doorsnede. En na 4 weken was hij niet meer zichtbaar op de scan.
Wow... Dat maakte wel indruk!
Ik kan met geen enkele zekerheid zeggen dat alleen onze sessies dit voor elkaar hebben gekregen, maar we zijn er beide van overtuigd dat het tenminste bijgedragen heeft. Aan het einde van het traject heeft zij aangegeven dat zij vooral onder de indruk was van het praten met het lichaam.
Dat heeft voor beweging in haar lichaam gezorgd en het heeft haar mentaal geholpen, omdat zij op deze manier zelf een actieve rol heeft gehad tijdens de behandelingsperiode. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik enthousiast ben om te onderzoeken of ik meer mensen kan helpen tijdens hun ziekte/behandelingen.
De eerste stap is dat ik op zoek ben naar drie vrouwen die een (chronische) ziekte/aandoening hebben.
Deze drie vrouwen wil ik helpen/begeleiden om weer contact te maken met hun lichaam en met behulp van verschillende technieken te kijken of we voor verlichting kunnen zorgen.
We komen 3 vrijdagmiddagen bij elkaar van 13:30 tot 16:30.
De data zijn 3 november, 17 november en 1 december.
De locatie is Spiritueel Centrum de Regenboogslang, Ceylonpoort 5 in Haarlem.
De kosten zijn 50 euro voor de 3 middagen.
Spreekt jou dit aan of heb je nog vragen, dan kun je me bellen of mailen.
Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en om te kijken of er wederzijds een klik is.
Als je iemand kent die dit aanspreekt, dan mag je deze oproep gerust delen met die persoon.
Warme groet, Bianca Belle-Kuik. tel tel: 0623332266 of mail