Mijn naam is Bianca en vanaf dat ik me kan herinneren heb ik een chronische aandoening: Endometriose.
Dit heeft veel impact gehad op mijn leven. Doordat ik binnen de reguliere geneeskunde niet verder geholpen kon worden, ben ik verder gaan kijken. Ik kon niet geloven dat ik hier maar mee moest leren leven en hier voor de rest van mijn leven aan vast zat.
In de afgelopen 15 jaar jaar heb ik heel veel ontdekt op alternatief gebied: antroposofie, homeopathie, verschillende healing vormen, intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk, meditaties, persoonlijke ontwikkeling en contact maken met het lichaam. Dit laatste heb ik anderhalf jaar geleden mogen ervaren en leren tijdens verschillende cranio sacraal sessies. Hiermee was ik begonnen vanwege een whiplash en ik ben hier mee doorgegaan toen er een kleine tumor in mijn darmen was gevonden (en meteen verwijderd). Er was nog een operatie (met chemo spoeling, ook wel HIPEC genoemd) nodig om het tumorslijm uit mijn buikholte te verwijderen, die vanuit de tumor door mijn blindedarm in mijn buikholte terecht was gekomen.
In deze periode heb ik heel veel geleerd over mezelf, mijn lichaam en de relatie die ik met mijn lichaam heb.
Eind juli kreeg ik de vraag van iemand of ik haar wilde begeleiden tijdens een behandelingsperiode met chemo en bestraling, vanwege een tumor in haar baarmoederhals. Ik voelde meteen dat ik dat met liefde wilde doen, dus ik heb haar 6 weken begeleid met healingen, meditatie, mediumschap, gesprekken en ... We hebben contact gemaakt met haar lichaam en gepraat met haar lichaam. We hebben oa uitgelegd aan het lichaam wat er aan de hand was, welke behandelingen gedaan zouden worden en wat voor impact dat op het lichaam zou kunnen hebben en gevraagd of het lichaam mee wilde gaan werken met alles wat er te gebeuren stond. Een lang verhaal kort ... Na 3 weken bleek de tumor geslonken van 4 a 5 cm naar 1,7 cm doorsnede. En na 4 weken was hij niet meer zichtbaar op de scan.
Wow... Dat maakte wel indruk!
Ik kan met geen enkele zekerheid zeggen dat alleen onze sessies dit voor elkaar hebben gekregen, maar we zijn er beide van overtuigd dat het tenminste bijgedragen heeft. Aan het einde van het traject heeft zij aangegeven dat zij vooral onder de indruk was van het praten met het lichaam.
Dat heeft voor beweging in haar lichaam gezorgd en het heeft haar mentaal geholpen, omdat zij op deze manier zelf een actieve rol heeft gehad tijdens de behandelingsperiode. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik enthousiast ben om te onderzoeken of ik meer mensen kan helpen tijdens hun ziekte/behandelingen.
De eerste stap is dat ik op zoek ben naar drie vrouwen die een (chronische) ziekte/aandoening hebben.
Deze drie vrouwen wil ik helpen/begeleiden om weer contact te maken met hun lichaam en met behulp van verschillende technieken te kijken of we voor verlichting kunnen zorgen.
We komen 3 vrijdagmiddagen bij elkaar van 13:30 tot 16:30.
De data zijn 3 november, 17 november en 1 december.
De locatie is Spiritueel Centrum de Regenboogslang, Ceylonpoort 5 in Haarlem.
De kosten zijn 50 euro voor de 3 middagen.
Spreekt jou dit aan of heb je nog vragen, dan kun je me bellen of mailen.
Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en om te kijken of er wederzijds een klik is.
Als je iemand kent die dit aanspreekt, dan mag je deze oproep gerust delen met die persoon.
Warme groet, Bianca Belle-Kuik. tel tel: 0623332266 of mail

Dit is waar ik jou met Soul Dance van harte toe wil uitnodigen:

‘’Dance your true nature - Embody your Soul!‘’ 

Wat is Soul Dance?

Soul Dance is een synthese van creatieve dans, authentic movement, Laban Fundamentals, zielswerk en energetisch lichaamswerk om jouw hele pallet aan expressie wakker te maken; een reis door je lichaam op jezelf en in contact op vloeiende ritmen, meditatieve muziek en heartful groves. Speels daag ik je uit nieuwe bewegingen te ontdekken, en van daaruit je energie en je adem in langzame bewegingen van binnenuit te dansen, jouw grotere JIJ, je Ziel, jou te laten bewegen.  Laat je meenemen op deze reis en dans mee!

Start van de avonden: 19.30 uur - 22.00 uur. Kosten 17 euro per avond.
Voor aanmelding ga naar www.soul-dance.nl

Aan de hand van de thema’s van de latifa, aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten en liefde en de wil zullen we 6x iedere twee weken op de donderdagavond stembevrijdingsoefeningen doen en individueel, onder begeleiding, vrij gaan zingen. Door de energieopbouw van 6x zal je een dieper contact met ‘Het lied in jou’ gaan ervaren.

François
is stembevrijder en heeft bij Jan Kortie de Academie voor Stembevrijding gevolgd.
Hij geeft stembevrijding en de mantra-avonden ‘Jouw stem, jouw stilte’.

Aanmelding: per mail of telefoon: 0627045152 of via Facebook

 

 

Emmy VerkeekenFlow Dance is een vrije dans van binnenuit en draagt de intentie om jou in contact te brengen met je unieke innerlijke Flow, jouw Levensritme.

Ze is een handreiking om je authentieke zelf, je ware natuur via de dans naar buiten te brengen. Zonder oordeel, zonder voorwaarden en geheel op je eigen tempo.
Een dansreeks telt 8 bijeenkomsten welke op zondag zullen plaatsvinden in Spiritueel centrum de Regenboogslang in Haarlem.

 Bij iedere dansbijeenkomst zal 1 chakra centraal staan en zal je je gaan verbinden met het thema behorend bij dat chakra. Dit zal telkens het vertrekpunt zijn van je reis en zo kun je gaan ontdekken welke schat er voorbij de sluiers in jou verborgen ligt ♥
De 1e dansbijeenkomst vindt plaats op zondag 8 januari om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) tot ca. 17.00 uur. De overige data stemmen we onderling af.

Je bent van harte welkom om mee te doen!

Flow dance wordt gegeven door Emmy van Keeken meer informatie vind je terug op hun website www.beweeg-je-leven.nl.

 

 

 

Trancedans is dansen van binnenuit. Het is je beschikbaar maken voor wat er in jou geleefd of gekend wil worden. Door het dansen op wereldmuziek en -ritmes wordt de levenskracht wakker gemaakt.

Lees meer...

In deze avonden duiken we in de wereld van het sjamanisme en hebben een open structuur. We maken gebruik van verschillende sjamanistische technieken. Aan het begin van de avond kijken we waar er behoefte aan is en hoe de energie is die dag. Wat er aan bod kan komen zijn trance-reizen, trommel healing, teachings en/of energetisch werk. De avonden zijn geschikt voor iedereen of je nu actief of passief deelneemt het is heerlijk om in de energie van ceremonie te zitten.

De avonden worden gegeven door Mark - Wolf Fire.

Tijden van 20:00 - 22:15 kosten 20 euro. Voor de data zie de Agenda.

Essential Dance is een ontwikkeling van Sacred Dance waarbij het erom gaat een helende kracht in onszelf, die essentieel is voor iedereen, in beweging te brengen. Deze dansvorm maakt gebruik van klassieke, hedendaagse, religieuze en folklore muziek. Sommige dansen zijn ingetogen, andere zijn uitbundig. Ze nodigen uit tot inkeer én ontmoeting. De betrekkelijk eenvoudige danspassen vormen patronen die zich steeds herhalen. Vanuit innerlijke rust die hiermee gecreëerd wordt, kunnen lichaam, ziel en geest in harmonie komen.

Lees meer...

Op deze avonden, verzorgt door Mariëlle Verschoor, worden healing rituelen gedaan met verschillende thema's. De opbouw bestaat meestal uit een paar voorbereidende oefeningen om de energie wakker te maken en dan afhankelijk van het thema het ritueel. De thema's worden vooraf gedroomd door Mariëlle. Voor meer informatie kijk op de website www.hetlichtbaken.nl.

Deze avonden worden begeleidt door Mariëlle Verschoor. Voor data en kosten zie de Agenda.

 

In deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking en leert een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bewustzijn en hoe je dat kunt gebruiken en toepassen. Het wakker maken gebeurt door een aantal initiaties waardoor je makkelijker toegang krijgt tot de verschillende energieën wat je vervolgens daarna zelf kunt oefenen om het je eigen te maken. De avonden zijn meestal intensief, humorvol en kunnen ook confronterend zijn.
Wat we zullen doen is oa: gronden, smudgen, bescherming (energetische reinigen), krachtdier (empowerment), kristalreis, prayers offers (trilling verhogen) en trance reizen (informatie en healing).

Voor de actuele data en prijs zie de Agenda.

Suprapto Suryodarmo1x per maand op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur komen we als kleine groep (5 tot 8 vrouwen) bij elkaar in de studio. De groep is geïnspireerd op het werk van Suprapto Suryodarmo.

Achtergrond
Suprapto woont in Solo op Java, Indonesie. Hij heeft sinds de jaren ’60 zijn Amerta

Lees meer...

Oeroude kennis zit diep in ieder van ons opgeslagen. In deze intensive jaartraining, die dan weer confronterend dan weer humorvol en licht is, wordt door sjamanistische technieken en oefeningen deze kennis weer wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong. Het is een ervarings gerichte training zodat je leert om te vertrouwen op je eigen ervaring en je eigen verbinding met spirit.

In 7 weekenden , leer je werken met verschillende energieën, je leert hoe healing werkt en hoe je jijzelf kan beschermen tegen negatieve energieën. Je leert te werken met krachtdieren, het medicijnwiel en kristallen, je leert de kunst van transformatie en manifestatie en nog veel meer.

Op deze avond zullen we een oefening doen zodat je een idee krijgt van de training, en natuurlijk is de avond bedoeld om al je vragen te stellen. Inloop is vanaf 19:45

Voor meer informatie kijk je op www.bearcreek.nl of je kunt ons natuurlijk mailen.