Wil jij je jezelf beter leren kennen? Ontdek je eigen stem als instrument voor zelfkennis, versterk je intuïtie, laat beperkende patronen los, omarm je talenten en ervaar nieuwe bronnen van energie, inzicht en wijsheid in jezelf. Er is meer dan je voor mogelijk kunt houden!
Iedereen heeft een eigen uniek stem, die met niets en niemand anders vergelijkbaar is. Elk lichaam draagt herinneringen in zich, die wakker gemaakt willen worden door de klank van de stem. Stemklank haalt je uit je hoofd, brengt je in je lijf en raakt je ten diepste.
Voor data, tijden en prijs zie de Agenda

Duik twee dagen lang in de diepere lagen van je bestaan. En ontdek daarin plezier, speelsheid, verbinding en oorspronkelijke oerkracht. Aan de hand van een zorgvuldig opgebouwde set van oefeningen maak je in twee dagen een bijzondere reis met stemklank. Je maakt kennis met je oerstem, met boventonen en met het ontvangen van stemklanken. Je gaat naar huis met een onvergetelijke ervaring en eenvoudige oefeningen waarmee je zelf verder kunt. Soul Voice is hedendaags, eenvoudig, diepwerkend en een rijke bron van inspiratie voor mensen van over de hele wereld.


Reactie van een deelneemster: "Dank je wel voor deze intense ervaring. En vooral bedankt dat jij er zo diep bent ingedoken en het zo puur hebt kunnen overdragen. Alles blijft sterk aanwezig, uur in, uur uit, de mogelijkheden die er zijn in dieper en dieper contact maken is een fantastisch gevoel en sterken mijn bewustzijn in hoe ik mij wil en kan verbinden."