Nieuwe maan
Begin komend jaar start er een nieuwe MaanCirkel in de Regenboogslang. Voel je het verlangen om meer thuis te komen in jouw VrouwenKracht? Om de verbinding van het MaanZusterschap aan te gaan in een MaanCirkel? En verlang je ernaar om meer afgestemd te leven op het ritme van de maan?
 
Een Maancirkel is een besloten Cirkel van vrouwen die iedere maan bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten verbinden wij ons met de natuur en haar krachten, met de energie van de maan en met ons diepere zelf. Voeren rituelen uit en gaan de verbinding van het zusterschap aan. Delen we zielenroerselen met elkaar en doen we helingswerk.
 
Tijdens een MaanCirkelbijeenkomst zetten we een Heilige Ruimte neer en maken we samen verbinding met de krachten van het Wiel; de VierWindrichtingen, de Natuurelementen, Moeder Aarde en Vader Kosmos en met de Oer-MaanCirkel; het collectieve veld van VrouwenKracht.
 
We openen een Heilige Ruimte met een Magisch Veld. Dit zorgt voor bescherming en een veilige bedding voor het Proces van een MaanCirkel.
 
We gaan aan het werk door middel van Sjamanistisch trance reizen het innerlijk landschap van de ziel verkennen: Krachtdieren en spirithelpers ontmoeten en hier talismannen voor maken. De tweede helft van het MaanJaar trancereizen we iedere maan af naar een Chakrapunt om te onderzoeken hoe het hiermee is gesteld. Om vervolgens gezamenlijk een healing of integratie-sessie in kleine groepjes te doen. 
 
Kijk voor meer info op www.moonsisters.nl
Stuur een mail naar info@moonsisters.nl om je aan te melden voor de Nieuwe MaanCirkel.