Keren CoganHelende tijd voor jezelf.
Het eind van het jaar is bij uitstek een goed moment om even stil te staan en een pas op de plaats te maken. Het bezinnen en bezielen van jouw leven. In het stilstaan rondkijken…stop je je energie in de juiste dingen? Leveren jouw werk, jouw relaties en jouw sociale leven de zingeving en voldoening waar je naar verlangt?

Samen nemen we de tijd en rust om te onderzoeken wat losgelaten mag worden en wat toegelaten mag worden in jouw leven; om de balans tussen je hoofd, je hart en je buik

te versterken, of te hervinden. Leven vanuit de kracht in je buik, wanneer jouw baarmoeder en hart in verbinding zijn en jouw hoofd mag rusten… Vanuit jouw kracht, wijsheid, creativiteit en liefde aandacht aan jezelf schenken.

De dag:
Tijdens deze dag sta ik je bij in contact te komen met jouw baarmoeder en jouw buik om vanuit deze energie en verbondenheid te reflecteren op jouw leven in het afgelopen jaar. Je maakt contact met jouw hartenwens en ervaar je jouw flow. Daar waar jij heen wordt geleid en manifesteert de hartenwens zich aan jou.
Hiervoor maak ik o.a. gebruik van de 13e rite van het Munay-Ki ritueel, maar ook andere rituelen en healing-methodieken die ik mij over de jaren eigen heb gemaakt. Samen zoeken we op speelse wijze de verdieping op van jouw ZIJN.

Wat levert het jou op? Na afloop van de dag zal je meer verbondenheid ervaren met jezelf en jouw innerlijke stem en sta je meer in jouw kracht.
Je komt thuis bij jezelf of voelt je daar in ieder geval dichterbij.
Je bent meer bewust van wie je bent en jouw authenticiteit. JOUW BEDOELING. Wanneer jij in je eigen kracht staat, sta je meer in contact met de wijsheid van moeder Aarde, de vrouwelijke energie, met de kosmische oer-baarmoeder.
Daardoor kom je meer in contact met jouw hartenwens en ervaar je meer vreugde en lichtheid. Jouw vrouwelijkheid stroomt vrij en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt ontwaakt, waardoor je meer in jouw flow komt en in staat bent deze te volgen.

Als jij contact hebt met jouw centrum, voel je wie je werkelijk bent en wat jouw missie is. Je krijgt meer zin om te leven; jezelf te laten zien. Vanuit jouw creatiekracht manifesteer je jouw werkelijkheid en deze nieuwe energie neem je mee het nieuwe jaar in. Dit vanuit het contact met jouw wijsheid en waarheid. Als je je daarop richt, bewandel je je eigen route op je eigen pad en maak je je eigen keuzes. Je zegt JA tegen jezelf, het leven en het universum.

Het is de hoogste tijd je te herinneren wie je in werkelijkheid bent, jouw lichaam te claimen, je leven in volle vreugde te leven en jouw hartenlied te zingen. Dit begint bij het begin, bij de basis, bij jou, bij jouw baarmoeder. “We zijn allemaal uit een baarmoeder de wereld in gekomen. Alleen daarom al zijn we allen verbonden aan de baarmoeder en zo ook verbonden aan de kosmische oer-baarmoeder.” – Keren Cogan

Tijdens deze dag voel en vul ik intuïtief in welk ritueel en/of welke healing methodiek in te zetten. Aan het einde van de dag kan ik je adviseren welke edelstenen en/of tincturen je zou kunnen inzetten om jouw proces te ondersteunen.

Harte liefs
Keren

Praktische informatie
Wanneer: Vrijdag 18 december
Tijd: 13.00 – 21.30
Kosten: €59
Locatie: Spiritueel Centrum Regenboogslang

BELANGRIJK: Avondeten op basis van Potluck = Sharing is caring.

** Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat men met minimale kosten toch een zeer gevarieerde maaltijd heeft, waarbij het "luck"-element speelt. De bedoeling is dat men net iets meer meebrengt dan voor het aantal deelnemers waarmee men zelf komt.