Michael Telapary2Leer in één dag op intuïtieve wijze de Indiaanse fluit te bespelen. Voor de workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig en is geschikt voor beginners en semi-gevorderden.

Indiaanse fluit

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Meditatieve intermezzo’s

Tijdens de workshop zal Michael ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn, tevens is dit een belangrijk onderdeel van de les, door je zintuigen te verbinden met het fluitspel zul je sneller leren. 

Ademhaling, effecten, extra’s

Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen. 

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

 De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler. Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Aanschaf van fluiten

Voor de workshop maakt Michael gebruik van RedKite fluiten, voor workshop speel je op een G-fluit. Deze fluit krijgt iedereen te leen tijdens de workshop. Je kunt eventueel ook een fluit aanschaffen Tijdens de workshop zodat je thuis verder kan met het oefenen.

Wanneer: Zaterdag 28 mei
Tijd: van 10.00 tot 16.00 Je bent welkom vanaf 09.45

Locatie: Regenboog slang te Haarlem
Bijdrage: € 80,- per person inclusief koffie/thee/water en exclusief lunch

Aanmelden via de website; www.tewanka.com hier kun je ook tercht voor meer informatie over de workshop en het aanbod van Indiaanse fluiten.