Een laagdrempelige cursus van zeven avonden, bedoelt voor als je wel opzoekt bent naar meer diepgang in je leven maar huiverig bent voor al te veel poespas. Ieder avond heeft een thema met oefeningen die diepgaand kunnen werken. Uiteindelijk gaat het om jou en wat jij ermee doet.

De cursus wordt gegeven door Mark Hoek
Data: 6 juni t/m 18 juli van 20- 22:15 uur. Prijs is  € 105,- voor 7 avonden.

Thema's:

Instapcursus spiritualiteit

Een laagdrempelige cursus van zeven avonden met ieder een verschillend thema, bedoelt voor als je wel opzoekt bent naar meer diepgang in je leven maar huiverig bent voor al te veel poespas. Ieder avond heeft een thema met eenvoudige oefeningen die wel diepgaand kunnen werken. Uiteindelijk gaat het om jou en wat je ermee doet.

Verhoog je trilling.
Op deze avond sta je stil bij het belang om positieve actie te ondernemen om niet in een negatieve sfeer te blijven hangen. Vaak blijven we in een lage stemming terwijl dat niet echt meer nodig is. Bv vanuit gewoonte, dingen die we niet loslaten terwijl het eigenlijk al lang voorbij is. Vaak kun je dit makkelijk shiften door positieve actie te ondernemen.

Lees meer...

‘Een Lichtreis in het donker’

Een Trancedans is een geblinddoekte dans.
Je ogen zijn afgeschermd door een blinddoek of mindfold en daarmee sluit je je af voor de buitenwereld. Je kunt de andere dansers niet zien en omdat zij jou ook niet kunnen zien, valt de sterk afleidende prikkel van ‘zien en gezien’ worden helemaal weg.
Je zal je tijdens deze dans meer bewust worden van jezelf en meer in verbinding komen met je innerlijk leven.
Hoe de ervaring zal zijn is van te voren niet te voorspellen. Het zal voor iedereen anders zijn en het zal zeker ook iedere keer weer een andere ervaring zijn.

Iedere geblinddoekte dans is een nieuw avontuur!

Je kunt een thema wat op dit moment speelt in je leven uitnodigen in de dans, intentie. Deze vorm van dans is zeer geschikt om inzicht te krijgen over een bepaald levensthema. Even krachtig en zeker ook verrassend is om er ook helemaal open in te gaan en te vertrouwen dat datgene aan je voorbij zal komen wat nu voor jou van toepassing is in je leven.

Voor tijden en prijs zie de Agenda.

 

Emmy VerkeekenFlow Dance is een vrije dans van binnenuit en draagt de intentie om jou in contact te brengen met je unieke innerlijke Flow, jouw Levensritme.

Ze is een handreiking om je authentieke zelf, je ware natuur via de dans naar buiten te brengen. Zonder oordeel, zonder voorwaarden en geheel op je eigen tempo.
Een dansreeks telt 8 bijeenkomsten welke op zondag zullen plaatsvinden in Spiritueel centrum de Regenboogslang in Haarlem.

 Bij iedere dansbijeenkomst zal 1 chakra centraal staan en zal je je gaan verbinden met het thema behorend bij dat chakra. Dit zal telkens het vertrekpunt zijn van je reis en zo kun je gaan ontdekken welke schat er voorbij de sluiers in jou verborgen ligt ♥
De 1e dansbijeenkomst vindt plaats op zondag 8 januari om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) tot ca. 17.00 uur. De overige data stemmen we onderling af.

Je bent van harte welkom om mee te doen!

Flow dance wordt gegeven door Emmy van Keeken meer informatie vind je terug op hun website www.beweeg-je-leven.nl.

 

 

 

Trancedans is dansen van binnenuit. Het is je beschikbaar maken voor wat er in jou geleefd of gekend wil worden. Door het dansen op wereldmuziek en -ritmes wordt de levenskracht wakker gemaakt.

Lees meer...

In deze avonden duiken we in de wereld van het sjamanisme en hebben een open structuur. We maken gebruik van verschillende sjamanistische technieken. Aan het begin van de avond kijken we waar er behoefte aan is en hoe de energie is die dag. Wat er aan bod kan komen zijn trance-reizen, trommel healing, teachings en/of energetisch werk. De avonden zijn geschikt voor iedereen of je nu actief of passief deelneemt het is heerlijk om in de energie van ceremonie te zitten.

De avonden worden gegeven door Mark - Wolf Fire.

Tijden van 20:00 - 22:15 kosten 20 euro. Voor de data zie de Agenda.

1x per maand op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur komen we als kleine groep (5 tot 8 vrouwen) bij elkaar in de studio. De groep is geïnspireerd op het werk van Suprapto Suryodarmo.

Achtergrond
Suprapto woont in Solo op Java, Indonesie. Hij heeft sinds de jaren ’60 zijn Amerta

Lees meer...

Oeroude kennis zit diep in ieder van ons opgeslagen. In deze intensive jaartraining, die dan weer confronterend dan weer humorvol en licht is, wordt door sjamanistische technieken en oefeningen deze kennis weer wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong. Het is een ervarings gerichte training zodat je leert om te vertrouwen op je eigen ervaring en je eigen verbinding met spirit.

In 7 weekenden , leer je werken met verschillende energieën, je leert hoe healing werkt en hoe je jijzelf kan beschermen tegen negatieve energieën. Je leert te werken met krachtdieren, het medicijnwiel en kristallen, je leert de kunst van transformatie en manifestatie en nog veel meer.

Op deze avond zullen we een oefening doen zodat je een idee krijgt van de training, en natuurlijk is de avond bedoeld om al je vragen te stellen. Inloop is vanaf 19:45

Voor meer informatie kijk je op www.bearcreek.nl of je kunt ons natuurlijk mailen.